De appel valt niet ver van de boom?

Kinderen lijken op hun ouders. In dit spel zoek je voor elk kind de juiste ouder. Maar laat je niet vangen! Uiterlijk zegt niet alles. Laat je verrassen door de vele manieren waarop kinderen met hun ouders verbonden zijn. Je hebt 90 seconden om de juiste combinaties van ouders en kinderen te vinden. Is de tijd je te snel af, speel dan nog eens.

bubbles

Proficiat!

0%
Je speelde het spel uit. Je bracht de juiste ouders en kinderen samen. Zoals je ziet bestaan er gezinnen in allerlei soorten en vormen. Er valt al eens een appel uit een perenboom. Belangrijker dan hoe een gezin is ontstaan of de samenstelling ervan is dat het een warm nest is.

De appel valt niet ver van de boom?

Vele wegen leiden naar een gezin. De gezinnen in dit spel reageerden op een oproep, maar er zijn nog zo veel gezinnen en kinderen die er op een net iets andere manier zijn gekomen. Belangrijker dan het recept van het ontstaan van een kind of het aantal mama’s of papa’s is de warme band die er is tussen ouder en kind. Hoe de vork ook in de steel zit, dat is waar het om draait. En dat is wat deze gezinnen ons tonen.

Wens je meer informatie over spermadonatie of eiceldonatie, neem dan hier een kijkje:

Met steun van de Afdeling Reproductieve Geneeskunde UZ Gent en het Centrum voor Reproductieve Geneeskunde UZ Brussel.